Компанията ни разчита на тясно специализирани професионалисти във всички сфери на полиграфическата индустрия – материали, технологии, производство, търговия, сервиз и логистика.
Нашата работа е да бъдем рамо до рамо с вас във вашия ежедневен бизнес, защото вярваме, че заедно сме по-успешни и щастливи.
Съчетали сме нашите опит и познания по най-подходящия за вас начин, за да можете вие да получавате истинска добавена стойност от един доверен партньор.

Иван

Мениджър проекти дигитални решения печат на етикети


Практик, бакалавър по полиграфия и магистър по маркетинг. През първите пет години в своя опит е заемал различни позиции в няколко печатници, като оператор на машини за топъл печат, ситопечат и ламинат, дигитален печат. Преминал е през отдел по предпечат и дизайн в голямо издателство за вестници и списания в София. Работил е и като организатор производство в една от знаковите печатници в Пловдив. Познава цялостния процес на производството на печатни материали, което е от голямо значение в неговата ежедневна работа. Общува всеки ден с клиенти, следи всички нови тенденции и технологии и определено знае какво се случва в печатния бранш. Последните пет години е консултирал своите клиенти в печатната индустрия за най-правилните и подходящи за тях решения

Васил

Мениджър Бизнес Развитие


С образование в сферата на застраховането и отличителен афинитет към търговията и маркетинга .Притежава опит в печатната индустрия, работил в компания – лидер на пазара с дигитални и производствени машини. Също така развил търговските си умения като участник в двете страни на сделката, а именно продаване и купуване. Тези умения са развити в компании, безспорни световни лидери, в сферата на ИТ решенията и авиационната техника. И не на последно място, има дълъг опит изграждането на дълготрайни и стабилни отношения с клиенти и бизнес партньори.

Пламен

Инженер Дигитални решения печат на етикети


С професионален опит от над 35 години, той ще осигури най-високото ниво на качество на работа на вашето оборудване. Познанията му по електроника, механика и електротехника, в комбинация с успешно приключените множество проекти зад гърба си, го правят назаменима част от нашия екип. Нестандартните и сложни технически решения са неговата страст, каквито са и повечето проекти в професионалната му кариера. Високото ниво на автоматизация и използването на най-новите технологии са негов приоритет при имплементацията на проектите.

Таня

Търговия Дигитални решения печат на етикети


С много богат опит в сферта на цялостните решения за опаковане. С образование на биолог и маркетолог е изключително полезна при избора на правилното решение за бизнеса на своите клиенти. Работата й в международната търговия й позволява да пренесе тенденциите и на местно ниво и помага нашите клиенти да изградят устойчив и успешен бизнес с поглед към бъдещето.