Лейбълс Тек - професионални решения за печат на етикети

 

 

Labelstech.com е бранд на фирма Графтек ООД. Фирмата има богат опит в търговията и поддръжката на машини за дигитален печат и довършителни операции.  Компанията разчита на тясно специализирани професионалисти във всички сфери на бизнеса – търговия, сервиз, материали, иновативни технологии и производство.

Графтек ООД доставя, инсталира и поддържа широка гама от полиграфическо оборудване за производство на ролни етикети, гъвкави опаковки и опаковки от картон и велпапе. Ние сме официален представител на няколко производителя, всеки от които е водещ в своята област. Предложенията ни включват дигитален печат на ролни етикети, машини за довършителни работи и облагородяващи процеси на ролна печатна продукция, дигитален печат на велпапе и др.

 

Правилните инструменти са от основно значение за качественото производство на вашите продукти. Предлагаме гъвкави щанци, магнитни цилиндри, печатни и всякакви други цилиндри, по поръчка.

Имаме налични на склад консумативи, както и бързи доставки от нашите доверени партньори в цял свят. Мастила, медии, печатни глави, ракелни ножове, почистващи четки и др.

Стремежът ни е да създадем иновативни възможности за нов, успешен и устойчив бизнес за нашите клиенти, с помощта на богатия опит на нашия екип. Нашият успех е равен на успеха на нашите клиенти.