Как Kока Kола се възползва от етикетите на бутилките си, за да бъде близо до потребителя
12/12/2017
Весели празници
22/12/2017
Show all

Сервиз от Лейбълс Тек на територията на цялата страна

Поради нарастващия интерес към продуктите и услугите, които Лейбълс Тек предоставя на своите клиенти, взехме решение за разширяването на сервизната ни дейност, за да можем да осигурим национално покритие на услугата. Считаме, че необходимостта от надежден, бърз и компетентен сервиз е от ключово значение за успешния бизнес на всяко едно полиграфическо производство.

За да бъдем максимално полезни на своите настоящи и бъдещи клиенти, ние разчитаме на висококвалифицирани специалисти в областта на електрониката, механиката и автоматизацията с изключително богат опит.

Нашият подход е строго индивидуален спрямо всеки клиент. Изготвяме абонаментни планове, според специфичните изисквания и нужди на клиента. Също така предлагаме и сервиз по заявка, когато ви е необходим. Можете да се свържете с нас, за да обсъдим вариантите, които предлагаме. Ще ви посетим на място, с цел да се запознаем с оборудването ви, както и неговото състояние.

Тъй като знаем, че понякога е критично някоя машина да бъде ремонтирана възможно най-бързо предлагаме услугата FastPRO и ще бъдем при вас в рамките на 24 часа, включително и в почивните дни.

За оборудване, което е от особена важност за вас предлагаме услугата PROTech, за да сте спокойни в дългосрочен план, че има кой да се погрижи за поддръжката и ремонта.

Услугите ни включват:

  • Консултации по телефон или имейл.
  • Отдалечено наблюдение и диагностика чрез Интернет*.
  • Профилактика и превантивно обслужване.
  • Посещение на място при сервизно събитие в рамките на 24 или 72 часа.
  • Диагностика и отработване на сервизни събития.
  • Доставка и монтаж на модули и резервни части от производител или ОЕМ доставчик.

 

*за моделите машини, които поддържат тази функция

 

За повече информация може да използвате контактната ни форма или да пишете на: office@labelstech.com