Какво е GS1 и защо е толкова важен за бизнеса?
03/11/2017
Въведения в GTIN номерацията на баркодовете
16/11/2017
Show all

Лейбълс Тек е официален представител на принтерите за печат на етикети Zebra

Поради постоянно растящият интерес към настолни принтери за печат на етикети с баркод, Лейбълс Тек добави в своето портфолио продуктите на световно признатия производител на подобни решения Zebra.

Устройствата, които предлага компанията, покриват пълния спектър на този тип печат – от най-ниско бюджетните модели, като GC420, подходящи за куриерски офиси, магазини, складове и много други, до най-високите индустриални станрарти с модели от серията Xi и ZT, които могат да се интегрират в поточни линии и още много други екстри, които да автоматизират вашия бизнес.

Zebra

Последните модели на Zebra, които са налични при Лейбълс Тек, наблягат на изключителната простота на употреба, даже и от най-неопитните потребиели. Тези от вас, които са се сблъсвали с трудностите при смяната и зареждане с консумативи, като трансферни летни и етикети ще оценят ZD420 много високо. Дори с боксови ръкавици, смяната на консумативите отнема секунди!

Разгледайте още видео клипове на принтерите Zebra и се абонирайте за YouTube канала на Лейбълс Тек, за да научавате първи новостите в печата на баркод етикети.

Харесайте страницата на Лейбълс Тек във Facebook: www.facebook.com/Labelstech

Не забравяйте да посетите сайта на Лейбълс Тек, където ще откриете всички продукти, свързани с производството на етикети на ролка:  labelstech.com