3 причини да добавите етикетни принтери в производството си
02/08/2017
Какво е GS1 и защо е толкова важен за бизнеса?
03/11/2017
Show all

5 причини, поради които QUICKLABEL е най-доброто решение за принтиране на етикети за етерични и фармацевтични масла.

 

Доверен партньор в производството на етерични масла, доTERRA определя етеричните масла като естествени, летливи ароматни съединения, които се намират в семената, кората, стъблата, корените, цветята и други части от растения.

В продължение на стотици години етеричните масла са били използвани за лечебни цели, почистващи процедури и процедури за разкрасяване. Как би било възможно да се направят маслата да бъдат напълно различни и задържащи погледа?
Точно за това сме тук.

 

1. Ние предлагаме лесно печатане на етикети за индустрията

 

Знаем, че производителите на етерични продукти не се нуждаят само от голямо количество етикети – те се нуждаят от много и различни етикети.

Вместо да се занимавате с възлагането на печата на етикетите на външен доставчик на печатни услуги, вие рискувате много време, забавяне на продукцията и възможни обърквания по процеса на изработка и ненужни средства. Ние ви даваме възможността да контролирате всичко от самосебе си, без да бъдете зависими от трети страни.

Нашите етикетни принтери за търговски етикети печатат етикети във всякакви количества. Те са идеални за кратки серии от сезонни продукти и за отпечатване на етикети за нови аромати, размери и формулировки. Това означава, че нарастващата темпове на производство на етерични масла не трябва да бъде трудна и забавяща задача. С етикетните принтери QuickLabel можете да започнете да отпечатвате новите си аромати, веднага щом бъдат проектирани.
Нещо повече, нашите принтери са проектирани така, че да са лесни за употреба и специално създадени за малки и тесни по форма етикети.

Това означава, че можете да се съсредоточите върху създаването на приятни аромати и ние можем да се погрижим и за останалото.

 

2. Ние отговаряме на всички правила и регулации за етикетиране

 

Както знаете, като производител на продукти за лична хигиена в ЕС (Европейски съюз), вашите етерични масла трябва да отговарят на стандартите на FDA.

С принтер QuickLabel можете да принтирате списъци със съставки, предупреждения за алергени, баркодове, органични и естествени сертификати при поискване; В крайна сметка ви дава предимството да се придържате към постоянните промени в производството, които се правят при етикетирането на изискванията, когато те влязат в сила.

 

3. Караме вашата идентичност да остави отблясък

 

Искаме етикетите ви да бъдат толкова красиви и качествени, колкото не сте си представяли.

В Labelstech знаем значението на персонализацията. Вашата марка трябва да може да разкаже историята на вашата фирма, за да се открои от тълпата.

Нашите принтери за етикети позволяват пълно персонализиране на етикетите ви. И те   да не изглеждат добре само на екрана, но и при отпечатване

Нашите принтери за етикети имат способността да печатат до 1600 dpi при 12 инча в секунда. Това е бързо изображение с качество на снимка!

Особено полезни са за тесните етикети, нашите системи прецизно отпечатват дребен шрифт, за да изброят всяка съставка, процент и бележка, от която се нуждаете.

Ще ви помогнем да отпечатате зашеметяващи изображения, баркодове, цени, срок на годност и съставки в един цикъл.

 

4. Ние го правим лично

 

Обичаме да познаваме нашите клиенти и сферата на дейност, в която се развиват.

Спряхме се на Уникалния бутик на CJ в Колорадо Спрингс, който ни позволи да видим как използват принтер за етикети KIARO!, за да създадат лосион за лична хигиена и етикети. Вижте сами:

 

5. Ние винаги сме тук за вас

 

Ние сме официални представители на QuickLabel за България.

С над 40-годишен опит и надеждност QuickLabel има не само подкрепа, но и ресурси, за да гарантира най-качествения продукт на пазара.

 

Интересувате ли се от нашите принтери за цветни етикети?

 

Свържете се с нас още сега, за да разберете повече или да се уговорите за демонстрация на машините.