Весели празници
22/12/2017
Какво е бъдещето на дигиталния печат?
16/01/2018
Show all

Лейбълс Тек предлага гъвкави магнитни щанци от Wink

Ние от Лейбълс Тек сме особено горди, че спечелихме доверието на Wink и от началото на 2018 г. сме техен агент за България. Считаме, че можем да подобрим обслужването на българските клиенти, от гледна точка на бързината и точността на заявките, срока на доставките и правилното консултиране.

Wink е лидер в производството на гъвкави магнитни щанци в световен мащаб. Също така произвежда цилиндри, Smart Gap системи и много други решения, за производителите на ролни етикети и опаковки.

Конкурентните предимства на продуктите са тяхното качество, кратките срокове и специалните методи на изработка, според конкретните ви изисквания. Гарантирани са минимални допуски, максимална издръжливост и следователно оптимална рентабилност.

Интересни са различните видове обработка на инструментите, които позволяват висока износоустойчивост (според изискванията за тираж и материал) и незалепващите покрития, които позволяват щанцоване при високи скорости и елиминират нуждата от чести прекъсвания, за почистване на лепилото от инструментите.

Друга иновативна технология за разполагане на етикетите върху ролата, постига намаляване на вредните сили, които влияят на конструкцията на машините и техните елементи (цилиндри, лагери и др.). По този начин щадите оборудването си и значително намалявате разходите за сервиз и поддръжка.

Допълнителните продукти на Wink включват магнитни цилиндри, щанци за пощенски пликове, щанцоващи цилиндри, цилиндри за топъл печат, плоски метални щанци, щанцоващи секции, Smart Gap, помощни инструменти за прецизно монтиране на гъвкави щанци.

 

За повече информация или консултации, изпращайте своите въпроси на имейл адрес office@labelstech.com

Може да използвате и нашата контактна форма, за да се свържете с нас.