Пазарно проучване за ръста на етикетния бранш от Лейбълс Тек и Mintel
01/03/2018
Show all

Mark Andy Inc. в България, представлявани от Графтек ООД

За екипа ни е изключителна гордост да обявим сключеното партньорство с американския производител на печатни машини Mark Andy Inc. Считано от 1 януари 2021, Графтек ООД ще се грижим за продажбите и следпродажбеното обслужване на клиентите в България, в тясно сътрудничество с производителя Mark Andy.

“Проучвахме нуждите и търсенето на българския пазар в продължение на доста години и имаме ясна представа за тенденциите. От друга страна, намирането на възможно най-добрия производител на машини, с който да си партнираме, не беше лесна задача. Има толкова много аспекти, влияещи върху такова решение. Нашето решение да си партнираме с Mark Andy не е случайно или произволно. Ние сме убедени, че в момента те притежават най-добрите технологии както във флексо, така и в хибридния и дигитален печат, и въз основа на тяхната история на иноватори, очакваме Mark Andy, да има водеща роля в индустрията в дългосрочен план.

Много сме горди и щастливи, че Mark Andy ни прие в тяхното семейство и ни се довери. Изграждането на перфектния отбор в индустрията винаги включва трима играчи – производител, дистрибутор и клиент. Уверен съм, че заедно сме на прав път!” – Иван Иванов, собственик и управител.

За Mark Andy Inc.

Mark Andy са пионери в графичната и печатарската индустрия. Като водещ световен производител на тясно-форматно и средно-форматно оборудване за печат и довършителни работи, доставя водещи световни марки, включително печатни машини Mark Andy и Presstek, довършителни решения Rotoflex, както и пълна гама от консумативи Mark Andy Print Products и консумативи за печат. Всички продукти са налични благодарение на най-големия екип за поддръжка на клиентите в бранша, като свеждат до минимум престоя и помагат на клиентите да печелят, да са ефективни и в челните редици на иновациите.

Портфолиото на Mark Andy има следните основни направления – дигитални/хибридни печатни машини, флексопечатни машини, както и довършителни и спомагателни машини. Всяка от машините се конфигурира според нуждите на клиента и е уникална. Ето и някои от моделите в различните сегменти:

Дигитални/хибридни:
8 цветен дигитален хибрид Mark Andy от серията Digital HD
5 цветна дигитална довършителна машина Mark Andy от серията Digital HD
Всички дигитални/хибридни предложения
Флексопечатни машини
Mark Andy Versa Max Всички предложения за флексопечат

Графтек ООД доставя, инсталира и поддържа широка гама печатно оборудване за производство на етикети, гъвкави опаковки, картонени опаковки и опаковки от велпапе. Фирмата е официален представител на няколко производителя, всеки от които е лидер в своята област. Портфолиото включва дигитален/хибриден печат, флексографски печат, довършителни машини и процеси за облагородяване на ролна печатна продукция, дигитален печат на велпапе, инструменти, консумативи и други.

При необходимост от допълнителна информация, можете да се свържете с нас и да ни последвате в социалните мрежи.

Контакти:

Иван Иванов
Тел.: 0882/ 447 006
имейл: office@labelstech.com
уеб: www.labelstech.com
гр. София
ул. Охрид 53

Абонирайте се за YouTube канала ни – https://www.youtube.com/channel/UCVQGpzROHTSg77SWGkDJJPQ

Харесайте ни във Facebook: https://www.facebook.com/Labelstech/

Последвайте ни в LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/Labelstech

Последвайте ни в Twitter: https://twitter.com/vy4ata

Последвайте ни в Instagram: https://www.instagram.com/labelstech/