Употребявано оборудване


Флексо Преса за Печат на Етикети на Ролка Nilpeter 5 Цвята – Употребявана

 

Флексо Преса за Печат на Етикети на Ролка Nilpeter 5 Цвята – Употребявана

Машината е със следната конфигурация: Развиваща станция; почистване на медия; уеб гайд; щанца; деламиниране и реламиниране; сушене с горещ въздух; сушене с UV лампи.

The advanced inline hybrid model, Digital Pro 3 is built for the all-in-one business owner seeking a complete workflow solution.

Mark Andy Digital Pro 3 – Употребявана

 

Усъвършенстваният, Digital Pro 3 конструиран за клиенти търсещи инлайн процеси или с други думи минимално прекъсване на работния процес. С опция за ротационна или полу-ротационна щанца и хибриден печатен модул, Digital Pro 3 is е идеална за къси и средни тиражи.

Digital Pro прави дигиталния печат достъпен за всички производители. Digital Pro предлага ниска цена за печат с висока скорост, а Pro Factor: предлага персонализирани модули.

Машината се намира в САЩ.

Mark Andy 2200L 6 Цвята Употребявана – ПРОДАДЕНА

 

Разработена за максимална ефективност

Mark Andy 2200L е еталон в печатното оборудване. С наличието на регулиране на опъна на медията, самонастройващи се касети и превъзходни системи за сушене и изпичане, 2200L е гъвкава и продуктивна преса за вашия бизнес.

Машината се намира на територията на ЕС. Наличност на машина от ЮЛИ 2022 г.

Mark Andy 2200L 8 Цвята Употребявана – ПРОДАДЕНА

 

Разработен за максимална ефективност

Mark Andy 2200 е еталон в печатното оборудване. С наличието на регулиране на опъна на медията, самонастройващи се касети и превъзходни системи за сушене и изпичане, 2200 е гъвкава и продуктивна преса за вашия бизнес.

Машината се намира на територията на ЕС. Наличност на машина от ЮЛИ 2022 г.

Mark Andy 2200 – Употребявана

 

Разработен за максимална ефективност

Mark Andy 2200 е еталон в печатното оборудване. С наличието на регулиране на опъна на медията, самонастройващи се касети и превъзходни системи за сушене и изпичане, 2200 е гъвкава и продуктивна преса за вашия бизнес. От основния модел 2200L до по-усъвършенствания 2200XL, тази преса осигурява максимална гъвкавост и развитие на вашия бизнес.


Довършителна машина за етикети на ролка с ротационна щанца – Употребявана в Отлично състояние

 

Довършителна машина за етикети на ролка с ротационна щанца – Употребявана в Отлично състояние. В комплект с машината има много инструменти и резервни части.

Към машина са закупени магнитни цилиндри и щанци, някои от които изобщо не са ползвани до момента. Тези и много други резервни и допълнителни инструменти, могат да бъдат допълнително закупени с машината.

Видео:https://youtube.com/shorts/1ZkqmrbpY5Q?feature=share


Дигитална машина за изрязване на етикети по контур Secabo LC30 – Употребявана

Secabo LC30 е машина за напълно автоматизирано изрязване на етикети по контур. Машината работи с етикети на ролка, изрязва както най-стандартните форми контури, така и много по-сложни форми. Това става възможно със софтуера „DrawCut LabelStudio”, който е включен в опаковката на машината. Secabo LC30 може да изпълни желанията ви, свързани с изрязването на етикети; идентификационни карти; предупредителни значи и много други подобни приложения.

Mark Andy Digital One brings digital printing to everyday converters at an unbelievably low investment level.

Дигитална преса за етикети Mark Andy Digital One – Употребявана в Отлично състояние

 

Представяме ви Дигитална преса за етикети Mark Andy Digital One – Употребявана в Отлично състояние. В комплект с машината има много инструменти и резервни части. Машината се намира на територията на ЕС.

Машината е в перфектно състояние. Може бъде тествана и/или използвана за обучение на вашите оператори, на място, преди машината да ви бъде изпратена. В комплект с машината има и много резервни части и инструменти. Mark Andy Digital One в перфектна за малки и средни по обем поръчки – самозалепващи етикети. Консумира много малко енергия, много е компактна, и е удобна за оператори, дори за не много високи или неопитни оператори. Най-добрата характеристика на тази машина е, че можете да произвеждате поръчки в един и същи ден – от поръчка до доставка до вашите клиенти! Посетете канала ни в Youtube и гледайте видеата, заснети тъкмо с тази машина -> ТУК!

Trojan T2 – Употребявана Фабрично рециклирана

TrojanTwo е първият сериозен продукт на пазара на достъпни дигитални преси за етикети, който има характеристиките на по-големи и по-скъпи системи. Пресата печата с 18 м/мин и с резолюция до 1600 х 1600 dpi . С помощта на специално разроаботени алгоритми и система за самоподдръжка и отдалечена такава, можете да отпечатвате големи обеми с много високо качество. TrojanTwo е най-добрата малка дигитална преса за етикети на ролка на пазара в момента и е създатена специално за печатници за етикети.


Trojan T2-C – Демонстрационна Машина

Първата по рода си настолна дигитална преса, създадена да конкурира големите производствени преси.
Trojan T2-C е първата по рода си настолна дигитална преса, способна на прецизни резултати при големи обеми от работа. Има възможност да работи денонощно, като по този начин отваря нови врати в етикетиращата индустрия. Работният режим на Trojan T2-C е изключително тих, това го прави идеален за производители, и печатници, които искат да добавят високо качествени inkjet етикети в портфолиото си.


Trojan 1 – Употребяван

Вътрешнофирмено производство на страхотни цветни етикети Нашият революционен етикетен принтер би бил от полза за вас, ако: • Използвате традиционни трмо-трансферни етикетни принтери, но бихте искали да намалите разходите за консумативи, печатни глави и сервиз. • Използвате външен доставчик на етикети за малки серии етикети от разнообразни дизайни, но единичната цена е твърде висока. • Имате нужда да персонализирате всеки отделен етикет • Искате да повишите качеството и стойността на своите продукти, като използвате висококачествени цветни етикети, вместо безлични черно-бели етикети • Във връзка с оптимизацията на доставките, искате да намалите и количествата етикети, които държите на склад • Има законови изисквания вашите продукти да са с цветни етикети


Codimag Viva 340 – Печатна машина за самозалепващи етикети на ролка – сух офсет – Употребявана

Употребявана 5 цветна офсетова печатна машина за самозалепващи етикети на ролка Codimag Viva 340. Машината е произведена 2005 година. Конфигурация – 5 цвята сух офсет, топъл печат, релеф, щанцоваща секция, камера за видео контрол. Машината е в отлично работно състояние. Може да бъде тествана.


Дигитална довършителна машина Etirama Troqueladora 250 – Демонстрационна

Машината е била демонстрационна. Никога не е работила в реално производство. На практика е нова. Почти механична машина с много малко електроника.