Лейбълс Тек е иновативна компания, специализирана в доставката, монтажа и сервиза на специализирани решения за дигитален печат и производство на самозалепващи етикети на ролка.

Компанията ни разчита на тясно специализирани професионалисти във всички сфери на полиграфическата индустрия – материали, технологии, производство, търговия, сервиз и логистика.

Стремежът ни е да създадем иновативни възможности за нов, успешен и устойчив бизнес за нашите клиенти, с помощта на богатия опит на нашия екип. Нашият успех е равен на успеха на нашите клиенти.

Официален представител сме на следните компании за България, от които черпим изключителен опит и познания:
Trojan Label – http://www.trojanlabel.com/
Grafisk Maskinfabrik – http://gm.dk/

Екип:

Иван – Мениджър проекти Дигитални решения печат на етикети

Практик, бакалавър по полиграфия и магистър по маркетинг. През първите пет години в своя опит е заемал различни позиции в няколко печатници, като оператор на машини за топъл печат, ситопечат и ламинат, дигитален печат. Преминал е през отдел по предпечат и дизайн в голямо издателство за вестници и списания в София. Работил е и като организатор производство в една от знаковите печатници в Пловдив. Познава цялостния процес на производството на печатни материали, което е от голямо значение в неговата ежедневна работа. Общува всеки ден с клиенти, следи всички нови тенденции и технологии и определено знае какво се случва в печатния бранш. Последните пет години е консултирал своите клиенти в печатната индустрия за най-правилните и подходящи за тях решения.

Таня – търговия Дигитални решения печат на етикети

С много богат опит в сферта на цялостните решения за опаковане. С образование на биолог и маркетолог е изключително полезна при избора на правилното решение за бизнеса на своите клиенти. Работата й в международната търговия й позволява да пренесе тенденциите и на местно ниво и помага нашите клиенти да изградят устойчив и успешен бизнес с поглед към бъдещето.

Васил – логистика

С образование и опит в логистиката и застраховането на товари, работата му е ключова за безпроблемната доставка и инсталация на всеки един проект.

Пламен – инженер Дигитални решения печат на етикети

С професионален опит от над 35 години, той ще осигури най-високото ниво на качество на работа на вашето оборудване. Познанията му по електроника, механика и електротехника, в комбинация с успешно приключените множество проекти зад гърба си, го правят назаменима част от нашия екип. Нестандартните и сложни технически решения са неговата страст, каквито са и повечето проекти в професионалната му кариера. Високото ниво на автоматизация и използването на най-новите технологии са негов приоритет при имплементацията на проектите.

Нашата работа е да бъдем рамо до рамо с вас във вашия ежедневен бизнес, защото вярваме, че заедно сме по-успешни и щастливи.
Съчетали сме нашите опит и познания по най-подходящия за вас начин, за да можете вие да получавате истинска добавена стойност от един доверен партньор.