Защо е необходимо принтерите за етикети да бъдат BS5609 сертифицирани?
31/07/2017
5 причини, поради които QUICKLABEL е най-доброто решение за принтиране на етикети за етерични и фармацевтични масла.
07/08/2017
Show all

3 причини да добавите етикетни принтери в производството си

Много компании разчитат за печат на своите етикети на други компании , за да спестят финанси и да произвеждат по-ефективно продуктите си. Но аутсорсингът наистина ли е най-ефективния начин? За собствениците на малки и средни предприятия аутсорсингът не винаги е най-доброто решение. В зависимост от размера и нуждите на бизнеса си, по-добре да печатате сами своите собствени етикети.
Impression Technology Europe споделят: “Наскоро един нов вид печат е станал по-достъпен за по-малките компании… цифрови принтери за етикети на ролка. Не само, че първоначалната инвестиция е много по-достъпна, но цената на печат е изключително ниска. След като направим изчисления, повечето клиенти ще открият, че ще бъде много по-ефективна от аутсорсинга и въз основа на резултатите. ”

Откъде да разберем, че този тип етикетни принтери са точно за вас? Ето три причини, поради които трябва да печатате свои собствени етикети за храни и напитки:

1.Аутсорсинг печатането е значително по-скъпо

Предаването на задачата на външен доставчик  може да доведе до сериозно забавяне на процеса на етикетиране. Защо? Не само ще имате дълъг срок за доставка, но и пристигането на вашата пратка може да забави процеса на работа.

Ако извършената доставка се забави, ще се забавят и поръчките, за които първоначално е била планирана вашата кампания. За собствениците на малки фирми това може да доведе до много нещастни клиенти или доставчици.

Тези закъснения се случват, както и грешките. Грешките при етикетирането могат да струват повече на вашето производство, отколкото забавянето на доставката.

Неочакваната печатна грешка принуждава бизнеса ви да се връща и да лепи наново етикетите.

Ако вашият бизнес е претърпял тези закъснения, може да помислите за свой принтер или принтер за етикети при поискване. С възможността да печатате етикети във вашето собствено производство, няма да имате повече грешки или забавяния на доставките, засягащи вашата продуктова линия. Нещо повече, тези принтери ви дават възможност да създавате свое собствено използване по дати с пълна персонализация на етикета.

2.Не всички производства са еднакви

Създаването на собствени етикети за храни и напитки също е огромно предимство при продажбата на продукти, които трябва да се съхраняват в специфични екологични изисквания. Важно е замразените храни да имат уникални и привлекателни етикети. В края на краищата това е вашата марка и лице пред потребителите. Но е също толкова важно вашите етикети да не се повлияват на метеорологичните условия. Използването на грешен етикет може да доведе до набръчквания, дължащи се на кондензация, избледняване поради излагане или загуба на сцепление, падане при ниски температури.

Ако фирмата Ви използва стандартни предварително отпечатани етикети, шансовете  етикетите да се задържат в такава средата са минимални, дори почти нулеви.

Способността да държите пълен контрол върху материалите на етикета и процеса на печат ще позволи на бизнеса ви да има правилен и ефективен процес.

Лесно решение за печат е Kiaro! на QuickLabel Или Киаро! D принтери за етикети. И двата принтера са известни с отпечатване на етикети за замразени храни, които не се отлепват при печат на висококачествени изображения с резолюция до 1200 dpi.

С подходящия етикетен принтер ще имате незабавно отпечатани професионални етикети за замразени храни или напитки, които могат да бъдат приложени към продукти, които вече са замразени, или преди да влязат във фризера.

3.Необходимо е да контролирате на бизнеса си

Етикетите ви са лицето на вашата марка, така че винаги е нужно да сте една крачка пред конкурентите си.

С външен доставчик на етикети нямате пълен контрол върху процеса на етикетиране. Редакциите отнемат повече време, пратките се забавят и етикетите се губят.

 

Настолният печат се развива посредством малки принтери за етикети за малки и средни фирми. Тези принтери за етикети служат като централна база данни, с възможност за съхраняване, преработка, локализиране и отпечатване на всеки дизайн при поискване – най-доброто локализиране на пазара за малки и средни предприятия.

Ако искате да контролирате бизнеса си или имате някои от горепосочените проблеми с етикетирането, може да е време да обмислите внедряването на етикетни принтери във вашата производствена линия.

 

QuickLabel е специализирана в производството и доставката на принтери за настолен печат на етикети. За мнозина в хранително-вкусовата промишленост, който се интересува от качествени, краткотрайни етикети, то си заслужават да опитат способностите на тези принтери..